Speak EV - Electric Car Forums banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Premium Member
ID.4 GTX & M3 LR
Joined
·
10,805 Posts
Haven’t you asked this before?!

Have you checked whether the car is actually pre-heating the cabin, even though the App hasn’t confirmed it?

I’ve had this a couple of times, worked ok yesterday though, the App is still flaky, but if you try to start the cabin heating remotely and you get the error and or a swirling circle, fully close/kill the App and restart it and it should show you’re car pre-heating and the only option will be to stop it?
 

·
Premium Member
ID.4 GTX & M3 LR
Joined
·
10,805 Posts
Definitely not heating the car, think it's the app. Thought vw might be better than renault app wise, apparently not! Annoying though.
Is your car in a good 4G signal area?

My e-Golf was rarely in signal at home, mobile signal is terrible, but there is more of a 4G signal on whatever network the ID.3 is using so quite unexpectedly the App is working better now than it did for me.

Still hit and miss though.
 

·
Premium Member
ID.4 GTX & M3 LR
Joined
·
10,805 Posts
Starting to think it is the signal. Just wondered if other people are getting pre heat issues. Heard about Wi-Fi setting, could I let it connect to house Wi-Fi, long shot?
Is that feature working yet?

I thought it was one of the things coming with the ME2.1 software?

The WeConnectID App whilst better than the WeConnect App, still leaves a lot to be desired.
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top