Speak EV - Electric Car Forums banner

1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
1,121 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
just installed the new podpint App/ Map update (version 3.6.2 ) and found out that all rapids showing No Cost.
Also found out that my balance I had is Zero and is asking me to input my card details again
Just Emailed Podpoint just to make sure.
 

·
Registered
Joined
·
1,121 Posts
Discussion Starter #3 (Edited)
Updated it this morning showing
version 3.6.2
Uninstalled and reinstalled same
Showing all rapids as no cost
 

·
Registered
Joined
·
1,121 Posts
Discussion Starter #5
Has you balance changed ?
Did you have to re input your card details ?
 

·
Registered
Joined
·
1,121 Posts
Discussion Starter #7 (Edited)
Only shows on the Via the Podpoint App_Map / website no change price does show
Topped up via Web payment and it shows £5 credit , but app still shows zero ?

I Rang podpoint and found there is a problem with the App which also effects the account balance
and they hope to have it fixed by tomorrow :unsure:
133114
133115
133116
 

·
Registered
Joined
·
282 Posts
That's showing as chargeable for me.

Maybe reinstall the app or clear your caches?
Worth a try until they fix the issues...

 

·
Registered
Joined
·
1,121 Posts
Discussion Starter #10
That's showing as chargeable for me.

Maybe reinstall the app or clear your caches?
Worth a try until they fix the issues...

Cleared the cach and did another install still same
Rapids no cost and balance still zero
 

·
Registered
Joined
·
1,121 Posts
Discussion Starter #12

·
Registered
Joined
·
1,121 Posts
Discussion Starter #13
Podpoint have re issued a new update.
Everything back to normal 👍
 
1 - 14 of 14 Posts
Top