Rozmawiałem z obsługą klienta i trzy razy powiedziano mi, że ekspert BlueLink oddzwoni do mnie
Kiedy mówisz, że możesz zalogować się do "mojego Hyundai", czy masz na myśli swoje "konto myHyundai"? To jeszcze nie jest połączone, musisz utworzyć nowe konto "Hyundai", bez prefiksu "my".Czy ktoś jeszcze ma problem z przełączeniem się ze starego logowania na konto BlueLink na nowe logowanie na konto Hyundai?
Dostaję tylko komunikat "nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło", chociaż mogę bez problemu zalogować się do mojego Hyundai
Na szczęście mogę wrócić do starego logowania BlueLink, ale podobno przestanie to działać pod koniec miesiąca.
Mówiłem z obsługą klienta i trzy razy powiedziano mi, że ekspert BlueLink oddzwoni do mnie
Chodzi mi o konto Hyundai, które otworzyłem dzisiaj, rozmawiając z obsługą klienta, która poprowadziła mnie przez kroki otwierania konta. Jest napisane myHyundai. Najpierw potrzebowała zdjęcia mojego V5, potem poprowadziła mnie przez otwarcie konta i potwierdziła, że wszystko działa.moje Hyundai" masz na myśli swoje "konto myHyundai"? To jeszcze nie jest połączone, musisz utworzyć nowe konto "Hyundai", bez prefiksu "my".
Poprosi Cię o rejestrację po wylogowaniu z aplikacji Bluelink. Ewentualnie spróbuj https://eu-account.hyundai.com/Mimo że było pogrubione, nigdy nie zauważyłem, że na początku brakuje MOJE.
Założyłem teraz konto za pośrednictwem charge my hyundai, ale zatrzymałem się, gdy pojawiła się informacja, że muszę zapłacić 1,99 £ lub zasubskrybować.
Gdzie mogę znaleźć stronę konta hyundai, aby się zalogować bez przechodzenia przez charge my hyundai?
Myślałem, że górna część strony da stronę logowania. Spróbuj [to nie zadziałało]Zamieściliśmy post w tym samym czasie. Ten link prowadzi do strony nie znaleziono.
Nie, ale jeśli w to klikniesz, otrzymasz następujące informacje i link do hiszpańskiej strony internetowej.Zauważyłem usługę subskrypcji o nazwie Mocean, czy ktoś o tym słyszał?
To samo dla mnie. Miałem problem z Bluelink kilka miesięcy temu, a help desk powiedział, że mój Kona jest zarejestrowany na adres e-mail sprzedawcy w Motorline w Worcester, a jednak do tej pory działał dobrze.Dzięki za informację na ten temat. Nawet nie wiedziałem, że się to dzieje. Miałem istniejące konto MyHyundai, które założyłem, kiedy kilka lat temu dostałem swojego pierwszego Hyundaia. Założyłem konto BlueLink, kiedy dostałem Ioniqa na początku tego roku. Nigdy nie zakładałem konta Hyundai. W pewnym momencie Hyundai musiał połączyć moje dwa konta, ponieważ mogę zalogować się do linku powyżej i ma on już wszystkie moje dane; pokazuje również połączone konto BlueLink.
Jeśli adres e-mail jest już w użyciu, powinieneś móc się zalogować. Jeśli nie znasz hasła, na stronie logowania znajduje się link „zapomniałem hasła”, dzięki któremu możesz je zresetować.Cześć, czytałem wszystkie te posty, ja też mam iconiq, dostałem go w marcu tego roku, założyłem konto my hyundai i skonfigurowałem blue link, właśnie próbowałem zalogować się na konto hyundai, nowe, jak w poprzednim poście bez powodzenia, więc spróbowałem zarejestrować się na nowe konto hyundai, ale pisze, że adres e-mail jest już w użyciu,
co mam zrobić?
I wierzysz mu?Zrzut ekranu, który mu wysłałem, dotyczył konta Hyundai wymienionego powyżej, tj. bez "my". Więc on mówi, że konto myhyundai jest tym, którego należy użyć.
View attachment 145028