Wszystkie różne aktualizacje dotyczące ogrzewania/serwisu wykonane.
Dokładnie to zamówiłem w październiku..............obiecane na marzec, ale kto wie?Oto ona!
View attachment 154819
View attachment 154816
View attachment 154817
View attachment 154818
Wszystkie różne aktualizacje grzejnika / serwisu wykonane.
To znaczy, że jest okkaaayyy, tak przypuszczam; to nie jest Yacht Blue, ale.......Ładny kawałek czerwieni do porównania 😁. Dla mnie to była kwestia wyboru między niebieskim a czerwonym. Moja druga połówka miała decydujący głos 😁. Przepraszam za zaśmiecanie wątku 😱
Wygląda na to, że zapomnieli skorygować kolory w swoim materiale filmowym.Jeśli lubisz Blue EV6 lub Blue ID4, ten film pokazuje oba w porównaniu 😁
Ja również mam Yacht Blue, nigdy wcześniej tak wiele osób nie pytało, co to za samochód i jak oszałamiający jest 😁Mam Yacht Blue. Jest oszałamiający i dosłownie zwraca na siebie uwagę. Na początku było to trochę dziwne, ale teraz przyzwyczaiłem się do tego, że ludzie zwracają uwagę na samochód.
Okropne opóźnienie, ale zapewniam, że warto czekać 👍bardzo ładnie!
Właśnie zamówiłem jeden w kolorze niebieskim, ale czeka mnie 10 miesięcy😫
Właśnie zamówiłem czerwony dla mojego samochodu służbowego, 10 miesięcy oczekiwania. Koniec Q1 2023. Chciałem Steel Grey, ale nie mogli nawet złożyć zamówienia, ponieważ nie było czasu realizacji, facet powiedział, że to mogą być 3 lata!
Spójrz, czerwień jest ładna, to całkiem przyzwoity kolor; sąsiedzi nie będą się z ciebie śmiać, jakbyś przyjechał białym jak pralka Teslą.Dostaliśmy czerwony. To świetny kolor i zaoszczędził 20 funtów miesięcznie na miesięcznych opłatach. Z jednej strony podstawowa podwyżka nie wydawała się tak duża, ale płacisz wszystkie opcje kosztowe w całości przez cały okres obowiązywania umowy, więc dla mnie musiał być czerwony.
Myślę, że wybrałeś zły wątek, żeby tak bluźnić!Zastanawiam się, czy Kia zastąpi przeznaczoną szarość prawdziwym srebrem i czy nie będzie za późno na zmianę mojego zamówienia na jachtowy niebieski na srebrny.