Speak EV - Electric Car Forums banner

Yes or No?

Malowane kołpaki? Tak czy nie?

4.8K views 16 replies 11 participants last post by  No_Petrol_Now  
#1 ·
Co myślicie, lepiej czy nie pomalowane na bardzo ciemny antracyt? (To jest zresztą Photoshop...)

#10 ·
Myślę, że wiele osób po prostu widzi koła jako srebrne i ma w głowie przekonanie, że taki kolor powinny mieć koła.
Nie jestem przeciwny kolorowym felgom, tylko nie tak ciemnym, żeby tracić kształt. To ironiczne, że dla projektantów samochodów umiejscowienie, rozmiar i design kół są tak istotne dla wyglądu i charakteru samochodu, a ich działy marketingu decydują, że powinny być pomalowane tak ciemno, że efekt jest tracony.

#11 ·
Moim zdaniem ciemne felgi wyglądają prawie jak zimowe felgi stalowe. Srebro sprawia, że felgi wyglądają na większe.

#12 ·
A co z wykończeniami w kolorze białym zamiast ciemnoszarym? Podobają mi się białe felgi w naszym Kia Soul. Wybrałbym nowy biały znaczek VW i byłoby to coś przyciągającego wzrok i innego.

Sądzę, że większość powie, że przyciągające wzrok i inne w zły sposób, ale lubię coś innego.

Moim zdaniem ciemne felgi wyglądają prawie jak zimowe felgi stalowe. Srebro sprawia, że felgi wyglądają na większe.
Proście, a będzie wam dane....
141573

#17 ·
Zdecydowanie nie dla mnie.
Jeśli zamierzasz w ogóle wydać pieniądze na koła, zdecyduj się na zestaw felg aluminiowych.
Jeśli o nie zadbasz, będzie dla nich ogromny rynek wtórny, gdy sprzedasz samochód. (zwróć standardowe koła do samochodu i sprzedaj felgi aluminiowe osobno i zachowaj je na następny id3 lub sprzedaj i odzyskaj część kosztów)