Co myślicie, lepiej czy nie pomalowane na bardzo ciemny antracyt? (To jest zresztą Photoshop...)
Nie jestem przeciwny kolorowym felgom, tylko nie tak ciemnym, żeby tracić kształt. To ironiczne, że dla projektantów samochodów umiejscowienie, rozmiar i design kół są tak istotne dla wyglądu i charakteru samochodu, a ich działy marketingu decydują, że powinny być pomalowane tak ciemno, że efekt jest tracony.Myślę, że wiele osób po prostu widzi koła jako srebrne i ma w głowie przekonanie, że taki kolor powinny mieć koła.
Proście, a będzie wam dane....A co z wykończeniami w kolorze białym zamiast ciemnoszarym? Podobają mi się białe felgi w naszym Kia Soul. Wybrałbym nowy biały znaczek VW i byłoby to coś przyciągającego wzrok i innego.
Sądzę, że większość powie, że przyciągające wzrok i inne w zły sposób, ale lubię coś innego.
Moim zdaniem ciemne felgi wyglądają prawie jak zimowe felgi stalowe. Srebro sprawia, że felgi wyglądają na większe.
Wygląda o wiele lepiej niż zwykłe srebro! 👍Co myślimy, lepiej czy nie pomalowane bardzo ciemnym antracytem? (Nawiasem mówiąc, to Photoshop....)
View attachment 141553